Cobo&Co
Aro Ha_0986.jpg

Over Cobo&Co

over Cobo&Co

Creatieve Workshop Vakanties & reizen

Met een neus voor speciale plekjes, een talent voor het waarmaken van bijzondere ervaringen én een hele club ervaren creatieve vakmensen, zit je bij Cobo&Co gebakken. Het logistieke gedoe laat je lekker aan ons over—je kunt zó de creatieve flow induiken!

Het idee voor Cobo&Co kwam in 2018 om de hoek kijken: in de zomer wilde ik (Heidi) ‘n weekje weg van mijn computer en mijn volle hoofd. De retraites en vakanties die ik zag draaiden allemaal om mindfulness, yoga of bezinning. En ik wilde juist relaxen door creatief los te gaan en met mijn handen te werken. De creatieve vakanties die ik wél vond waren stoffig of geitenwollensokkerig. Waar waren de moderne crea vakanties?? Er ging een lichtje branden: mijn vele jaren als reisleider, grafisch ontwerper en wereldreiziger = de perfecte combo voor het zélf organiseren van eigentijdse creatieve getaways!

Creatief relaxen past op-en-top in deze tijd van zelf maken, digitaal detoxen, balans, ambacht, slow travel, upcycling en leervakanties.

Cobo&Co werkt samen met de meeste ervaren cursusleiders uit Nederland. Voor de buitenlandse reizen geldt hetzelfde: onze creatieve lokale vrienden zijn topmensen in hun vakgebied.

Wellicht ook leuk om te weten: persoonlijk heb ik creatieve workshops over de hele wereld gevolgd. Zeefdrukken in Cuba, keramiek in Frankrijk, schilderen in Thailand, textiel verven in Nederland, illustratie in Seattle, koken in China, you name it!

Op dit moment zijn wij alle details aan het uitwerken voor 2020: het cursusprogramma, de meest geschikte locaties, insider uitjes en leuke verrassingen.

Heb je vragen of wil je iets kwijt? Email ons!
hallocobo@gmail.com

 
 
 

 

creatieve getaways voor een nieuwe generatie makers