Cobo&Co

Creatieve Reizen Buitenland old

nieuw in 2021

creatieve reizen buitenland


Creatief reizen is dé manier om een fascinerende bestemming te combineren met een creatieve ontdekkingstocht.

Cobo&Co organiseert kleinschalige, eigentijdse groepsreisjes rondom creatieve workshops. Wij houden van bijzondere plekjes ontdekken (en niet zo’n beetje ook!) en kunnen niet wachten om deze met jou te delen.

Weg met de logistieke rompslomp die vaak bij verre reizen komt kijken want bij ons kun je je richten op het hier en nu. Géén gesjok van de ene naar de andere bezienswaardigheid; wél zelf prachtige spullen leren maken, creatieve inspiratie opdoen en lekker bijgetankt weer naar huis.

Het hele programma hangt samen met het creatieve thema van de reis.

Zie de beschrijvingen van de 2021 creatieve reizen hieronder. (Wil je in 2020 al weg? Zie dan onze creatieve vakanties in eigen land.)

emarts-emarts-68775-unsplash.jpg

maart 2021 Havana, Cuba

analoge druktechnieken

Creatieve flow in een lokale sfeer. Leer rechtstreeks van lokale vakmensen met hands-on workshops. Heerlijk relaxed bezig zijn met je handen, niet je hoofd. Meld je HIER aan als je interesse hebt in deze reis zodat je de eerste bent die alle details per email ontvangt!

christiann-koepke-386015-unsplash.jpg

seattle & WA state

food + travel foTografie

juni 2021

Seattle & WA state, USA

food + travel fotografie

Wildplukken in de wilde natuur. Seattle ligt in het noordwestelijke puntje van de VS en is ontstaan tijdens de Gold Rush, het echte Wilde Westen dus! Wildplukken, fotografie, culinair. Stad, bergen, strand, bos. Wildplukken in de wilde natuur. Seattle ligt in het noordwestelijke puntje van de VS en is ontstaan tijdens de Gold Rush, het echt Wilde Westen dus! Wildplukken, fotografie, culinair. Stad, bergen, strand, bos. Pak je agenda

DETAILS >>>

Screen+Shot+2019-06-19+at+1.37.18+PM.jpg

jaipur, indiatextiel
blokdruk

november 2021

Jaipur, india

textiel blokdruk

The Hackney borough, of which Dalston belongs, has it all—from bespoke boutiques that feature independent designers to thrift stores and craft fairs full of one-of-a-kind finds. This is where rising fashion stars like Mara Bond got their start, taking inspiration from the dynamic culture of East London. No matter what store you go to, you’ll find products that you couldn’t get anywhere else.

DETAILS >>>dit wil je ook weten!

Cobo&Co’s creatieve reizen zijn altijd kleinschalig (groepjes van 6-12 personen) en onze lokale creatieve vrienden maken de reizen beslist heel anders dan die je in je uppie maakt. Dit is zonder twijfel een bijzondere manier van op reis gaan! Het hele programma hangt samen met het creatieve thema van de reis. Door de focus op één onderwerp zul je zien dat je met energie en voldoening terugkomt.

Cobo&Co staat voor eigentijds creatief, gezellig, respectvol, flexibel en leergierig. LET WEL: onze reizen zijn niet luxe en we gaan soms naar bestemmingen die niet voor de hand liggen en waar de infrastructuur behoorlijk wat aanpassingsvermogen vergt van de bezoeker.

De reizen zijn zeer geschikt voor solo reizigers. Je reist in een groepje van mensen met dezelfde interesse en dat zorgt vrijwel altijd voor veel verbinding en gezelligheid. Ben je bereid mee te werken aan een toppie groepsdynamiek? Als je het lastig vindt om je aan te passen aan een groep dan is Cobo&Co misschien niet voor jou. Ook als je snel uit je hum raakt van een compleet ander klimaat, hygiene, vervoer, drukte, voeding, of lokale gewoontes, vraag jezelf dan eerlijk af of een off-the-beaten track groepsreis de beste keuze is voor jou.

We hanteren één duidelijke prijs per reis. Bij de reisbeschrijving staat precies aangegeven wat inbegrepen is in de reissom.

Je reist zelf van je huis naar de bestemming. Op deze manier kun je gemakkelijk extra dagen aan het begin of einde van je reis plakken.


Wil je liever dichtbij huis creatief aan de slag? Of wil je meer “vakantie” en minder “op reis”?
Doen we ook! Zie Creatieve Vakanties Nederland.


 
cobo&co — creatieve getaways voor een nieuwe generatie makers