Cobo&Co

Creatieve Reizen Buitenland

creative-travel.jpg

creatieve reizen

in het buitenland

Creatief reizen is dé manier om een fascinerende bestemming te combineren met een creatieve ontdekkingstocht.

Cobo&Co organiseert kleinschalige, eigentijdse groepsreisjes rondom creatieve workshops. Leer rechtstreeks van lokale vakmensen!

 

nieuw in 2021

CREATIEVE REIZEN BUITENLAND

Weg met de logistieke rompslomp die vaak bij verre reizen komt kijken want bij ons kun je je richten op het hier en nu. Géén gesjok van de ene naar de andere bezienswaardigheid; wél zelf prachtige spullen leren maken, creatieve inspiratie opdoen en lekker bijgetankt weer naar huis.

Wij houden van bijzondere plekjes ontdekken (en niet zo’n beetje ook!) en kunnen niet wachten om deze met jou te delen. Het hele programma hangt samen met het creatieve thema van de reis.

De exacte data en details van de buitenlandse reizen staan mid-2020 op deze site.

Meld je aan voor de nieuwsbrief als jij als eerste op de hoogte wil zijn.

 
 
 
_creatief-op-reis.jpg

blockprinten
in india

 
 
creatief-reis-workshop.jpg

druktechnieken
in cuba

 
 
fotografie-cursus.jpg

reis/food fotografie in
NoordWest VS

 
 
----.jpg

keramiek
in portugal

 

dit wil je ook weten!

Cobo&Co’s creatieve reizen zijn altijd kleinschalig (groepjes van 6-12 personen) en onze lokale creatieve vrienden maken de reizen beslist heel anders dan die je in je uppie maakt. Dit is zonder twijfel een bijzondere manier van op reis gaan! Het hele programma hangt samen met het creatieve thema van de reis. Door de focus op één onderwerp zul je zien dat je met energie en voldoening terugkomt.

Cobo&Co staat voor eigentijds creatief, gezellig, respectvol, flexibel en leergierig. LET WEL: onze reizen zijn niet luxe en we gaan soms naar bestemmingen die niet voor de hand liggen en waar de infrastructuur behoorlijk wat aanpassingsvermogen vergt van de bezoeker.

De reizen zijn zeer geschikt voor solo reizigers. Je reist in een groepje van mensen met dezelfde interesse en dat zorgt vrijwel altijd voor veel verbinding en gezelligheid. Ben je bereid mee te werken aan een toppie groepsdynamiek? Als je het lastig vindt om je aan te passen aan een groep dan is Cobo&Co misschien niet voor jou. Ook als je snel uit je hum raakt van een compleet ander klimaat, hygiene, vervoer, drukte, voeding, of lokale gewoontes, vraag jezelf dan eerlijk af of een off-the-beaten track groepsreis de beste keuze is voor jou.

We hanteren één duidelijke prijs per reis. Bij de reisbeschrijving staat precies aangegeven wat inbegrepen is in de reissom.

Je reist zelf van je huis naar de bestemming. Op deze manier kun je gemakkelijk extra dagen aan het begin of einde van je reis plakken.

 

Wil je liever dichtbij huis creatief aan de slag? Of wil je meer “vakantie” en minder “op reis”?
Doen we ook! Zie Creatieve Vakanties Nederland.


 

creatieve getaways voor een nieuwe generatie makers